03/31/18

Påskafton 2018

Påskafton i Boslätt med strålande sol, påskjakt och god tacos! Detta året kunde Melvin läsa ledtrådarna och tillsammans fann Melvin, Gabriel och Hannes påskskatten. Vi hade lite tur vi vuxna med, för det fanns även ett ägg med godis i 🙂 tack för en fin dag!

 

09/16/17

3 år!!

Vår älskade lilla kille har blivit 3 år 🙂 det firade vi med dunder och brak! Vegetarisk gulaschsoppa och tårta med tre ljus. Vi firade också mannen i huset som skall fylla hela 41 år i oktober, så lite för tidigt. Tack ni som kom och firade med oss! Så fint att vara omgiven av familj 🙂 lyckliga barn med sockerchock som gärna gör om det imorgon 😉

 

 

 

06/25/17

Midsommar på Brattön 2017

Dessa fina midsomrar vi får ta del av på Brattön 🙂 en traditionellt firande där det är dans runt midsommarstången med livemusik. Fast det bästa är såklart sill och potatis 😉 och att få vara med vänner man tycker om 🙂 vädret blev lite mer midsommarregn än vi önskat men vad gjorde väl det när tältet var uppe, för oss vuxna, och tv´n på för ungarna 😀 Himla trevligt tycker vi! Tack för en riktigt fin dag!

 

 

01/20/17

Sydafrika, Kapstaden 2016

En fantastisk resa för oss i vår familj <3

Flygresan gick fantastiskt bra, först flög vi till London och tillbringade dagen på terminal 3 på Heathrow (lite nytt för oss för vi brukar ju hänga i terminal 5 😉 ) Sedan flög vi vidare och i stort sett med en gång somnade båda barnen och sov till tidig morgon så vi hann se lite på film och äta frukost.

5 dec klev vi av i varma Sydafrika och fick fatt på bagaget, barnvagnen kom aldrig så när vi frågade visade det sig att den hade kommit med ett tidigare flyg. Så när vi hade allt så letade vi oss fram till stället där vi skulle hämta ut bilen, det var en tuff väntan för två trötta killar men tillslut hade vi stuvat in bilstolar, bagage och allt var färdigt för att ge sig ut i vänstertrafiken och vidare in mot centrum av Kapstaden där vi skulle tillbringa våra första fem nätter. Vi hittade fram till hotellet Rockwell och även till parkeringshuset under så vi kunde ta oss upp på rummet och byta om till lite mer lämpliga kläder för temperaturen. Så när vi landat och insett att det hade varit smart att packa ner några bars eller nått annat snack än just det godis vi bara hade med för att få höga humöret så gick vi ut för att hitta mat. Pizza blev det sedan tillbaka och somnade som stockar för att ta igen den förlorade sömnen på flyget 😀

6 dec efter vi sovit ut och fått i oss frukosten vi handlade dagen innan så gick vi ner mot hamnen, kikade på köpcentret Waterfront . Gick in på en mindre matmarknad och köpte nudlar och vårrullar som fick högsta betyg av Melvin. Och tro det eller ej men där träffade vi ju HULKEN!

Continue reading